21 Cele mai creative paturi văzute vreodată

Paturi pe alese

 1. 1

  Patul butoi

  Iubitorii de vin pot aprecia somnul intr-un pat in forma de butoi.

 2. 2

  Pat vertical

  Proiectat de Ernesto Neto, acest pat te învelește ca într-o perină bezea, susținând corpul confortabil într-o poziție verticală.

 3. 3

  Patul molecular

  Acest pat arată ca un buchet de mingi de pluș si este cunoscut sub numele de "Simte-te relaxat. Sistemul Deluxe". Te așezi într-o pozitie confortabilă si pur și simplu te relaxezi.

 4. 4

  Patul singuraticilor

  Nu e pentru cupluri...

 5. 5

  Patul cosmovoid

  Disponibil la un preț de 60.000 $ acest pat fantezie, Cosmovoid, dispune de un sistem home theater, împreună cu un telefon, precum și un DVD player și TV.

 6. 6

  Patul care nu se mai termină

  O combinație unică de pat, canapea și chiar un perete, acest pat bizar este unul dintre cele mai creative piese pentru dormitor.

 7. 7

  Pat Loopita

  Conceput pentru una sau două persoane, acest pat elegant neconvențional, cunoscut ca Loopita este un loc minunat pentru odihnă cu partenerul tau.

 8. 8

  Patul din care nu cazi

  Proiectat de către un producător belgian, acest pat este pentru cei care se tem să nu cadă din pat în timpul somnului. Calitatea somnului în acest pat este discutabilă, totuși.

 9. 9

  Patul cuib de pasăre

  Conceput ca o parte a Grădinii Expoziției Verde în 2008, această piesă pare să fie un pat foarte original și confortabil, dar necesită în mod evident, un dormitor foarte mare.

 10. 10

  Patul Trăsura din povești

  Construit din lemn si fibra de sticla, acest pat de poveste de formă ovală, măsoară 183 cm în diametru, ceea ce îl face potrivit pentru orice dormitor gen princess.

 11. 11

  Pat de iarbă

  Puține lucruri sunt la fel de relaxante ca faptul de a sta culcat în iarbă într-o zi frumoasă de vară. Dar nu trebuie să mergi în parc pentru a profita de acest sentiment - construiește-ți propriul tău pat de iarba în aer liber.

 12. 12

  Patul Yin și Yang

  Cei interesați de filozofia tradițională chineză vor aprecia cu siguranță acest design unic de pat, Yin si Yang .

 13. 13

  Patul hamac

  Acest design de pat este pentru fanii dormitului în hamac. Foarte confortabil, poate fi creat chiar acasă, deoarece necesită doar un cadru de lemn, plase și unele competențe de bază.

 14. 14

  Pat Lomme

  Proiectat de Agnieszka Biernacka, acest pat în formă de ou este o parte a liniei de paturi de lux Lomme. Acesta vă permite să vă treziți în mod natural, cu senzația de odihnit și plin de energie.

 15. 15

  Pat Star Wars

  Acest pat a fost proiectat pentru a arata la fel ca Millennium Falcon, nava Star Wars.

 16. 16

  Patul Hamburger

  Acest pat, vândut pe Ebay in 2009 la o licitație, a ajuns la un colecționar care și-a creat propriul muzeu al hamburgherului.

 17. 17

  Patul cu acvariu

  Uită de număratul oilor! Privind lumea acvatică, e o metodă mult mai relaxantă de a adormi.

 18. 18

  Pat Sonic

  Proiectat de Kaffe Matthews ca un exponat de muzeu, patul sonic este un pat king-size echipat cu boxe pentru a reda muzică pentru cei care se află în el.

 19. 19

  Patul Copac

  Acest pat rustic este perfect pentru o casa copac, o cabană de munte din lemn sau pur și simplu pentru cei cărora le place să simtă natura în jurul lor.

 20. 20

  Pat Mașină

  Iubitorii de mașini pot avea patul lor personalizat, care să semene cu modelele lor preferate de mașini.

 21. 21

  Pat Enigma

  Proiectat de Joseph Walsh, acest pat parcă te îmbrățișează și te protejează, creând o atmosferă intimă, dincolo de funcția sa principală.

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxxx
Login / Inregistrare