Cele mai frumoase 15 plaje din Europa

Plaje superbe din Croatia, Italia, Grecia, plaje din Spania, Portugalia sau chiar UK. Plaje cu nisipuri albe, cu stanci erodate si vegetatie luxurianta, plaje arhi-cunoscute sau chiar 'nedescoperite', toate din Europa.

 1. 1

  Isolla Bella, Sicilia - Italia

  Plaja Toarmina se află la 210 metri deasupra nivelului mării.
  Se intalnesc mai multe tipuri de golfuri pitoresti, cu grote, golfuri stâncoase și de nisip sau plaje de pietriș, toate ușor accesibile cu telecabina sau cu un serviciu de transfer convenabil cu autobuzul de la hotel sau din oraș.

 2. 2

  Virgin Island's Creek, Brittany - France

  Cu decorul său, plaja cu pini, cunoscuta sub numele de Point of Saint Hernot, este un loc surprinzător și neobișnuit în Bretania.
  Descoperiți toate aspectele acestei bijuterii naturale unice venind fie cu barca, caiacul, sau pe jos, prin traseul GR34 sau in inot cu aripioarele / masca / tubul pentru respirat. Merita tot efortul! Fiti atenti, ca intrarea la plaja este un pic mai abrupta.

 3. 3

  Nissi, Cypru

  Plaja de nisip se întinde pe o lungime de 500 m și apele sunt suficient de curate, fapt pentru care a primit desemnarea de Pavilion albastru.

 4. 4

  Plaja Egremni, Lefkada - Greece

  Egremni este o plajă situata pe coasta de sud-vest a insulei Ionice Lefkada, nord-vestul Greciei. De la crearea unui drum închis, la mijlocul anilor 1990, această plajă a devenit una dintre destinațiile turistice de top de pe insulă și din Europa.

 5. 5

  Scopello, Sicilia - Italia

  Plaje elegante, cu locuri de baie alternand cu stânci, maquis, vegetatie luxurianta si turnuri antice. Coasta Scopello ne surprinde cu formele uimitoare ale stâncilor și natura accidentata, care anunță ca în apropiere se afla Rezervația Naturală Zingaro.

 6. 6

  Macarelleta, Menorca - Spania

  Menorca este insula werstern a Arhipeleagului Balearic. Aceasta este a doua insulă ca suprafață după Mallorca.
  În 1993, Menorca a primit de la UNESCO distincția "Rezervația Biosferei". Este o insula mirifica, cu plaje de smarald și un cer mereu albastru (mai mult de 300 de zile de soare pe an).

 7. 7

  Navagio, Zakynthos - Grecia

  Naufragiul Bay (Navagio în greacă) este cea mai cunoscuta plaja din insula Zante. A fost nevoie de numele său atunci când o navă care transporta țigări ilegal naufragiat acolo în 1983. Nava ruginita poate fi văzuta astăzi la țărm. Vizitat doar cu barca, Navagio are apa de cristal minunat și nisip alb, moale. Înainte de a ajunge la Navagio, barca poate face o oprire în celebrele pesteri cu apă albastra, la fel de uimitoare.

 8. 8

  Kampen, Germania

  Mic, dar rafinat, exclusiv și open-minded, elegant și rural: Kampen este un sat marcat de contraste interesante, plaje nesfarsite de nisip, o stâncă roșie, liniste si farmec special, toate in satul cel mai renumit din Germania.

 9. 9

  San Fruttuoso, Liguria - Italia

  Veti avea ocazia sa luati masa pe terasa unui restaurant construit ca un fundal al plajei cu vedere spre un golf idilic, cu o abație medievală la malul mării. Acest loc magic este numit San Fruttuoso și este în Liguria, cam de la jumătatea distanței cu barca între chi-chi Portofino și stațiunea de familie Camogli. Se poate ajunge acolo, cu feribotul.

 10. 10

  Praia da Cova Redonda, Algarve - Portugalia

  Un adevarat paradis, cu ape limpezi calme ...
  Pentru a ajunge la plajă, trebuie să faceti un drum pe jos coborand pe un sir lung de trepte pavate în stil portughez și mărginite de multa vegetație pe fiecare parte: pini, copaci masticul si alte vegetatii specifice zonei. Docul în care este cuibărita plaja nu este unul mare, dar spațiul este plin de unghere protejate și cotloane oferite de formațiuni de rocă în culori calde, sinuoase și zimțate. Formele care s-au format în stânci din cauza eroziunii sunt extraordinare.

 11. 11

  Barra beach, Isle of Barra - Scotia

  Barra este o zona de aproximativ 60 de kilometri pătrați, satul principal fiind Castlebay (Bagh o "Chaisteil). Partea de vest a insulei are plaje de nisip alb, iar in partea estica are numeroase orificii de admisie stâncoase.

 12. 12

  Porto Santo, Madeira - Portugalia

  Porto Santo este o plajă lungă, cu o portiune de insulă atașată. De-a lungul celor nouă kilometri de nisipuri albe moi, veți găsi doar câteva hoteluri și restaurante, făcând Porto Santo una dintre ultimele stațiuni "nedescoperite" în Europa.

 13. 13

  Grand Plage de Biarritz, Aquitaine - Franta

  La Grand Plage Biarritz este o plaja din cartile postale cu palatul său, copertinele sale cu dungi si cluburi pentru copii. Succesiv numita plaja nebunilor și plaja împărătesei, La Grande Plage este plaja centrala din Biarritz, cu magazine, cafenele și restaurante in apropiere.

 14. 14

  Zlatni Rat, Bol - Croatia

  Zlatni Rat, adesea menționată sub numele Capul de Aur sau Cornul de Aur (tradus din dialectul Chakavian local), este o limba de teren situat la aproximativ 2 km vest de orașul port Bol, pe coasta de sud a Croatei, in insula Brač, regiunea Dalmația.

 15. 15

  Tenby Harbour, Wales - UK

  Pitorescul port construit în colț, pe plaja de Nord, între orașul vechi medieval cu pereți și castelul de pe deal. E o mică plajă cu nisip care este perfecta pentru copii foarte mici.
  La sud de port sunt stațiile de evacuare, vechiul și noul oras. Ușor de închiriat bărci de distracție pentru a naviga sau de a face o excursie cu barca la Caldey Island.

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxx
Login / Inregistrare