Cele mai populare 10 mașini europene în USA

Nemții au cucerit America!

 1. 1

  VOLKSWAGEN JETTA

  Din 2005, aproape 7 milioane de automobile au fost vândute în întreaga lume, peste o treime din vânzări au fost în USA. Având în vedere că mașina a continuat să se îmbunătățească cu mai bune caracteristici de siguranță și utilizare a noilor tehnologii, în 2011, aproape 10 milioane au fost produse și vândute peste tot în lume. Începând cu luna aprilie 2014, peste 14 milioane de mașini au fost vândute, ceea ce a făcut ca acest model din Europa să fie și modelul de top-vânzare Volkswagen.

 2. 2

  BMW 3-SERIES

  Succesor la noua clasă BMW, acesta a fost produs în șase generații diferite și în cinci stiluri diferite de caroserie. Este modelul BMW cel mai bine vândut, reprezentând aproximativ 30 la sută din totalul vânzărilor anuale ale brandului. BMW Seria 3 a câștigat numeroase premii de-a lungul istoriei sale: Seria 3 a fost pe lista anuală a revistei "Zece Cele mai bune Car and Driver" de 22 de ori, din 1992 până în 2014, făcându-l cel mai longeviv brand din listă. În ediția din decembrie 2009, revista Grassroots Motorsports a numit BMW Seria 3 a doua cea mai importanta mașină performantă construită in ultimii 25 de ani. E90 a fost numit "Cel mai bun sedan nou sport", în 2006 a primit premiul canadian Masina Anului. De asemenea, a fost distins cu premiul Mașina Mondială a Anului la Salonul Auto de la New York în 2006.

 3. 3

  MERCEDES-BENZ C-CLASS

  Mercedes-Benz C-Class este o linie germană de mașini compacte de lux, care a fost introdusă în 1993. Deși inițial a fost vândută ca sedan și break, seria W203, in anul 2000 a debutat o versiune coupe hatchback, care a devenit Mercedes-Benz CLC. CLC-Class a rămas în producție până în 2011, când a fost înlocuit cu un nou C-Class Coupe W204 -bazat pe modelul anului 2012. Se situeaza pe locul cel mai bun din clasa sa: Mercedes-Benz C-Class ocupă locul 1 din 14 in categoria masini mici de lux în 2015. Acest clasament se bazează pe mai multe comentarii, reputație și test drive-uri, precum și datele de siguranță și fiabilitate. Cand vine vorba de masini de lux mici în S.U.A., Mercedes-Benz C-Class este una dintre cele mai populare.

 4. 4

  VOLVO S80

  În 1998 Volvo a iesit cu modelul S80, conceput ca un vehicul profesionist cu aspect mai elegant, pe principiul de economisire a gazelor, care nu a făcut compromis în ce privește siguranța și fiabilitatea. Curând, a devenit foarte popular. Mulți oameni, de la directori generali la muncitori, pretind că e cea mai bună mașină pe care au avut-o vreodată. Deci, ce face oferta S80? În primul rând, noi niveluri de protecție: IntelliSafe este standard și dispune de mai multe sisteme noi. De exemplu, acestea ajută șoferul să fie anunțat când un biciclist se apropie de vehicul și chiar și atunci când o mașină se oprește brusc în fața lui. Ajută chiar și pentru a parca mașina într-un spațiu strâmt și îl păstrează în bandă în timpul mersului. Americanii iubesc Volvo si l-au apreciat întotdeauna ca un vehicul foarte sigur.

 5. 5

  MINI COOPER

  Mini Cooper este cea mai decentă masină, distractiv din punct de vedere al conducerii. Acum oferă un model cu patru uși, cu un scaun din spate mai mare și mai mult spațiu pentru bagaje. Motor turbo cu patru cilindri Mini Cooper modelul S ofera o acceleratie energetică, dar chiar și motorul turbo standard, cu trei cilindri, s-a dovedit a fi destul de bun. Baza Mini Cooper Hardtop ajunge pana la un kilometraj de gaz EPA -estimat de 29/40 mpg oraș / autostradă, ceea ce este foarte bine pentru clasa sa. Criticii din SUA sunt mulțumiți de manevrabilitatea Mini Cooper, de direcția strălucită și frânele puternice.

 6. 6

  AUDI A4

  Audi A4 este o linie de autoturisme executive compacte produse de la sfârșitul anului 1994 de către producătorul german de automobile Audi, parte a grupului Volkswagen. Audi A4 este un sedan mic cunoscut de mulți oameni în SUA ca o masina care este sportivă, elegantă și de încredere. Acesta are un interior de pluș, oferă cele mai noi tehnologii de conectivitate și de siguranță și a direcției bine puse la punct. Audi a făcut recent A4 disponibilă, cu cea mai recentă versiune a interfeței sale și infotainment MMI Audi Connect, ceea ce face masina un hotspot mobil Wi-Fi și include, de asemenea, acces la Google Maps, cu vederi panoramice și de înaltă rezoluție prin satelit 3D. Această masină este o alegere de top pentru cei din SUA cărora le place combinația de lux și sportivitate.

 7. 7

  BMW 5-SERIES

  BMW Seria 5 este o masina de lux executiv / dimensiuni medii, fabricat de constructorul german BMW din anul 1972. Mașina, acum în a șasea generație, este vândută în stiluri sedan și caroserie turism. Este al doilea cel mai bine vandut model de BMW după Seria 3, iar în 2010 a produs aproximativ 50 % din profitul BMW. În ianuarie 2008, au fost fabricate 5 milioane exemplare din Seria 5. E39 Seria 5 a fost pe lista anuală a revistei "Zece Cel mai bun Car and Driver" timp de șase ani de la introducerea sa în 1997 până în 2002. A fost, de asemenea "Motor Trend Import Masina Anului pentru 1997" și "What Car?" prin intermediul tehnologiei Seat Active 2002. BMW a fost recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune invenții de către revista "Popular Science". "Consumer Reports" a găsit E39 seria 5 cea mai bună mașină testată in 2001-2002. Paginile de mașini JB au evaluat 4 1/2 stele și a acordat BMW Seria 5 "cea mai bună din clasă". BMW Seria 5 este una dintre alegerile de top din întreaga lume și Statele Unite ale Americii.

 8. 8

  VOLKSWAGEN GOLF

  Golf MK1 original are tractiune pe puntea din față, motor răcit cu aer de la Volkswagen Beetle. Modelul Golf este modelul cel mai bine vândut Volkswagen si modelul al doilea cel mai bine vândut din lume, cu mai mult de 29 de milioane exemplare construite până în 2012. Cele mai multe bucăți sunt în stilul hatchback cu 3 usi. Modelul Golf a câștigat numeroase premii de-a lungul istoriei sale, dintre care unul a fost Mașina Mondială a Anului în 2009 (cu MK6) și în 2013 (cu MK7).

 9. 9

  VOLKSWAGEN PASSAT CC

  VW Passat CC este o versiune cu patru uși sedan-fastback al Volkswagen Passat. Acesta a fost dezvăluit la Detroit North American International Auto Show în ianuarie 2008. Piața nord-americană are ca opțiuni 2.0T I4 și 3.6 motorului L VR6. Atunci când a fost introdus în 2008, Volkswagen se aștepta să vândă 300.000 de mașini pe o perioadă de șapte ani. Rezultatele au arătat că 60 % din vânzări provin de pe piața S.U.A.

 10. 10

  VOLKSWAGEN BEETLE

  Cu toate că producția a încetat în 2011, l-am inclus în listă, deoarece mulți oameni încă mai conduc modelul și este încă popular. Noul Beetle are multe asemănări de design cu originalul VW Beetle: lumini mari spate rotunde, faruri inclinate, aripi separate și un plafon rotunjit ridicat. Cum a fost acesta diferit și mai bun decât originalul? Spre deosebire de Beetle originale, New Beetle are motorul în partea din față, cu portbagajul în spate. Multe ediții speciale au fost lansate, cum ar fi Malibu Barbie New Beetle, care a fost un hit imens între modelele din USA.

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxx
Login / Inregistrare