Cele mai tari glume de 1 Aprilie, in 2016

Oare câți au cazut in plasă?

 1. 1

  Tastatură pentru cei care nu mai pot utiliza tastaturi

  Tastatura, concepută pentru cei care sunt atât de obișnuiți cu tastaturi de smartphone-uri și care nu mai pot folosi tastaturi standard. Aceasta tastatură este versiunea fizică a tastaturii japoneze Google și permite să se mute cheile în lateral pentru a avea acces la mai multe "Kanji".
  În plus, Flick senzor vă permite să adăugați o tastatură la ceva, de exemplu la o ciocolată sau o bucată de pâine. Trebuie doar să se atașeze la obiect și putem începe să scriem.

 2. 2

  SnoopaVision în YouTube - video 360 grade cu Snoop Dogg

  Noua funcție adaugă unor videoclipuri, funcția 360 de grade, prin care poți vedea totul în videoclip, și poți controla imaginea. Această funcție te pune în rolul unui spectator la cinema, iar pe ecranul din fața ta rulează videoclipul respectiv. Dar surpriza abia acum apare. Alături de tine se află... Snoop Dogg. Cântărețul de rapp apare în fiecare videoclip care are această funcție, el comentând alături de încă câteva persoane, imaginile.

 3. 3

  Colecția de îmbrăcăminte Mark Zuckerberg la H & M

  Ai observat că Mark Zuckerberg nu are o garderobă prea variată? Dacă dorești ca să te îmbraci ca el, H & M lansează Collection Pack compusă din 7 tricouri de bază, de culoare gri și o ținută cowboy. Cine are nevoie de mai mult?

 4. 4

  Google și gluma sa cu GMail

  Păcăleala pregătită de Google utilizatorilor de Gmail consta în modificarea temporară a butonului de „Trimite şi arhivează” într-o opţiune denumită „Mic Drop”, ce ataşa automat mailului un GIF cu un minion (n.r- creaturi care au apărut în filmele „Despicable Me” şi „Minions”) care arunca un microfon pe jos şi încheia schimbul de mailuri, fără a oferi posibilitatea destinatarului să răspundă.

 5. 5

  Pornhub devine Cornhub

  Celebrul site cu filmulețe pentru adulți a devenit un site cu filmulețe festive cu porumb. Aceasta este, probabil, cea mai ciudată glumă dintre toate până acum ...

 6. 6

  Ochelarii Cardboard de carton devin din plastic

  Credeți că ochelarilor Cardboard din carton de la Google le lipsea clasa? Doriți să experimentați realitatea în mod diferit? Materialul plastic pentru ochelarii din carton de la Google sunt ceea ce aveați nevoie. Este mai mult decât o realitate virtuală, este de fapt adevărata realitate.

 7. 7

  Bicicleta autonomă de la Google

  Google Țările de Jos și-a prezentat propriul său produs în această zi specială: o bicicletă autonomă. Având în vedere că mașinile autonome sunt la modă și Google are tehnologia, de ce să nu profite și de ocazia de a face biciclete autonome?

 8. 8

  Google X achiziționează Pied Piper!

  Ați văzut seria Silicon Valley? Atunci poate știți despre Pied Piper și algoritmul său de compresie care poate revolutiona lumea Internetului. Google X anunța că cumpără compania, ducând algoritmul la un nivel brutal, putând chiar comprima vaci pentru a reduce încălzirea globală!

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxx
Login / Inregistrare