Piscine naturale incredibile - locuri paradisiace

Locuri unde visezi ca macar o data in viata sa poti inota. Piscine naturale paradisiace situate in grote, canioane sau santuri formate de ocean in stanca.

 1. 1

  Ik Kil Cenote, Yucatan, Mexico

  Ik Kil Cenote este, probabil, piscina naturală cea mai uimitoare din cele două Americi. Este o gaură pentru înot uimitoare, rotunjita, cu apa limpede de un cristal albastru. IK Kil Cenote este situat în Parcul Eco-arheologic din peninsula Yucatan din Mexic.

 2. 2

  Pamukkale Thermal Pools, Denizli Province, Turcia

  Cuvântul Pamukkale înseamnă castel de bumbac în limba turcă. La fel ca și numele, pereții de calcar din Pamukkale sugerează un castel de bumbac. Oricum, este o mare piscină termală naturală situată în provincia Denizli, în sud-vestul Turciei. Aceasta conține un grup de izvoare termale și travertinele. La nivel global, Pamukkale a fost folosit ca un spa termal începând din secolul al 2-lea î.H.

 3. 3

  Havasu Falls, Grand Canyon, Arizona, USA

  Havasu Falls este o cascadă pitorească situată în Grand Canyon din Arizona, USA, este la doar 1,5 mile departare de satul tribal Supai. Havasu Falls este renumit în întreaga lume pentru apa de culoare intensa verde albastrui . Există, de asemenea, mai multe piscine care s-au format ca urmare a mineralizarii.

 4. 4

  Raul Hinatuan Enchanted, Mindanao, Philippine

  După cum indică și numele, râul fermecat este un râu colorat uimitor situat în insula Mindanao din Filipine. Nimic nu se cunoaște despre originea acestui râu frumos. Acesta este motivul pentru care râul fermecat se numește așa.

 5. 5

  To Sua Ocean Trench, Lotofaga Village, Upolu Island, Samoa

  Este o gaură mare de înot situată în satul Lotofaga Samoa. Acest șanț al oceanului se află la o adâncime de 30 de metri. Există o scara instalata in acest loc pentru a avea acces la piscină. Apa acestui bazin natural este foarte clara și are o colorație albastră, strălucitoare.

 6. 6

  Grotta Della Poesia, Roca Vecchia, Italia

  Grotta della Poesia este un bazin de calcar spectaculos situat pe coasta Adriaticii, în Italia. Acest bazin natural este, de asemenea, cunoscut sub numele de Pestera de poezie. Se spune că o prințesă frumoasă, a folosit pentru baie această piscină naturală. Localnicii au început să creadă că acest obicei este secretul din spatele frumuseții ei.

 7. 7

  Kuang Si Falls, Luang Prabang, North Central Laos

  Kuang Si este o serie de căderi de apa și piscine frumoase, situate în orașul Luang Prabang din Laos. Este, probabil, cel mai frumos punct de atractie turistica din Luang Prabang. Si Kunag este de fapt înconjurat de jungle tropicale luxuriante. Așa că în afară de priveliștea cu cascade, vă puteți bucura de vreme blândă plăcută. Există trasee în junglă care duc la cascada.

 8. 8

  Dudu Lagoon, EL Dudu, Cabrera, Republica Dominicana

  În orașul Cabrera de pe coasta de nord-est a Republicii Dominicane, există un canal de scurgere numit Dudu. Este foarte popular în rândul turiștilor internaționali pentru apa rece de cristal.

 9. 9

  Hamilton Pool Preserve, Austin, Texas, U.S

  Piscina Hamilton este o destinatie preferata de vară de înot pentru americani precum și turiștii internaționali. Acest bazin natural uimitor este situat într-o zonă protejată a orașului Austin de 232 de acri din Texas State. Piscina Hamilton cu apă izbitor de verde și înconjurata de dale de calcar mari. Există, de asemenea, o mică cascadă cu un acoperiș cu scurgeri de calcar.

 10. 10

  Devil’s pool, Victoria Falls, Border of Zambia and Zimbabwe

  La un debit de apă de 500 de milioane de litri pe minut și o lățime de aproape 1 mila Cascada Victoria este una dintre cele mai mari cascade din lume. Ea are, de asemenea, de două ori înălțimea Cascadei Niagara. Ce zici de înot la marginea unei astfel de cascade enorme? Din fericire, există un bazin de piatră naturală, la marginea Cascadei Victoria numit "piscina Diavolului" de pe partea Zambia.

 11. 11

  Semuc Champey in Guatemala

  Un loc care seamana cu lacurile Plitvice- Croatia, cu multe piscine naturale, cu baraje de marmura naturale. Un loc sublim, dar care e greu accesibil cu adevarat.

 12. 12

  Plaja ascunsa de pe insula Marieta

  O plaja subterana in care se ajunge fie inot, fie cu ajutorul caiacului.

 13. 13

  Hierve el Agua, Mexic

  Apele izvorului de la Hierve el Agua sunt suprasaturate cu carbonat de calciu, care se depune şi formează structura cascadei pietrificate. Se consideră că această apă, cu un conţinut ridicat de minerale, are calităţi terapeutice şi, din acest motiv, turiştii se scaldă în piscina naturală din vârful stâncii.

 14. 14

  Giola, piscina sirenelor, Grecia

  Este situată în dreptul localităţii Astris între Potos si Mănăstirea arhanghelul Mihail. Giola nu este doar o plaja, este o laguna naturala sculptata in roci. Arata ca o piscina cu dimensiunile 2Ox15 metri.

 15. 15

  Fiordul Furore, Italia

  Fiordul Furore și plaja sa de câțiva metri sunt cunoscute în toată lumea datorită campionatului de sărituri de la înălțime. Dacă în mod normal, sportivii sar în bazine olimpice de la 10 metri, aici doar cei mai buni din întreaga lume se încumetă să se înscrie. Podul ce trece peste fiord are 27,5 metri iar săriturile de aici sunt o adevărată dovadă de curaj. În fiecare an, în luna august, Marmeeting atrage aici atât sportivi, turiști cât și cele mai cunoscute televiziuni.

 16. 16

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxx
Login / Inregistrare