Top 23 de Călătorii pe care ar trebui să la faci măcar o dată în viață

Redescoperă lumea și drumul tău prin ea

 1. 1

  Află de ce toate drumurile duc la Roma, Italia

  Italia este una dintre cele mai mari centre culturale din istoria omenirii, cu o arhitectura uluitoare, marile muzee, artă, artiștii, și o atmosferă pe care nu se poate ajunge oriunde altundeva.

 2. 2

  Vizitează munții Alpi

  Fiindcă trei țări, Italia, Elveția și Germania, dețin Alpii, experiența pe care o puteți obține poate varia semnificativ.

 3. 3

  Gaseste-ti drumul prin Orașul Diavolului în Serbia

  Un loc nominalizat pentru titlul de una dintre cele șapte minuni ale lumii, Orașul Diavolului este o formație foarte impresionantă de rocă, care are două izvoare naturale situate în interior, numită Apa Diavolului și Fântâna Roșie. Aceste roci sunt intre 4 si 15 metri inaltime si au fost create prin eroziune.

 4. 4

  Muzică clasică realizată la Aspendos, Turcia

  Pentru cei care sunt fani ai muzicii clasice, de călătorie și istorie, vă recomandăm să călătoresc în Aspendos în primăvara sau la începutul verii. Aspendos Internațional de Operă și Balet oferă evenimente anuale, care merită văzute. În acest oraș greco-roman se crede că a fost construit undeva în jurul anului 2000 î.Hr. Este un adevărat sit istoric.

 5. 5

  Grand Canyon

  Grand Canyon a devenit o mare parte a culturii populare, inclusiv filme, videoclipuri muzicale, coperți de albume, precum și o varietate de alte forme de cultură. Este mai mult decât evident de ce ar fi o experiență minunată să poți admira Grand Canyon în întreaga splendoare a peisajului.

 6. 6

  Marile Piramide din Egipt

  Egipt, unul dintre imperiile dominante în istoria timpurie a omului, a lăsat o abundență de minuni arheologice din diferite epoci ale existenței sale. Desigur, cel mai faimos este Marea Piramida din Giza.

 7. 7

  Paris... și am spus tot

  Orasul luminilor este o destinație de călătorie ce trebuie să fie realizată de oricine. Parisul are ceva pentru toată lumea: muzee, arhitectura, muzica, teatru, arhitectură și Disney World. Aceasta este o suprasimplificare a unuia dintre cele mai renumite centre culturale din Europa.

 8. 8

  Fauna sălbatică a Insulelor Galapagos

  Parcul Național Insula Galapagos și rezervația marină biologică este casa multor specii endemice de animale.

 9. 9

  Marele Zid Chinezesc

  Contrar credintei populare, Marele Zid Chinezesc nu este vizibil din spațiu. Cu toate acestea, este bine să fie văzut de aproape. Aceasta minune arhitecturala, a fost construit ca o apărare impotriva puternicelor armate mongole, și a trecut testul timpului în mod admirabil.

 10. 10

  Frumusețile luxuriante din Taj Mahal, India

  În cazul în care obiectivul dvs. este de a vizita toate culturile proeminente din întreaga lume, nu poate lipsi India. Marele Taj Mahal stă ca un monument de arhitectură a culturii indiene. Inițial a fost conceput ca un mausoleu pentru soția favorită a imparatului mogul Shah Jahan, Mumtaz Mahal.

 11. 11

  Muntele Fuji din Japonia - magnific

  Dacă vă simțiți aventuros, puteți rezerva o ședere peste noapte și să urcați pe munte. Dacă nu, puteți lua cu ușurință un tren la unul dintre multele obiective turistice. Vă recomandăm din toată inima cele cinci lacuri Fuji.

 12. 12

  Un safari în Botswana

  Puteți merge pentru un safari public sau dacă preferați să aibă mai multă exclusivitate, puteți opta pentru unul privat. Parcul National Chobe și Moremi Game Reserve sunt cele două parcuri cele mai populare. Acestea dispun de o gamă largă de animale sălbatice, care includ lei, elefanți, leoparzi, rinoceri negri și multe alte animale exotice.

 13. 13

  Te poți familiariza cu Petra, orașul din piatră, Iordania

  Un oraș miraculos și cu adevărat unic situat in stâncă, în sudul Iordaniei, Petra este una dintre marile minuni istorice și arhitecturale, cu piese care au fost construite în urmă cu mai mult de 2000 de ani. În timp ce sit-ul a suferit modificări de elemente și a fost practic o țintă pentru beduinii din Deșertul Arabiei este încă absolut uimitor să-l privești.

 14. 14

  Experimentați căldura dogoritoare a deșertului Sahara

  Cu cămile și deșertul torid, acest lucru nu este o aventură pentru toată lumea. Dar dacă te consideri un spirit aventuros, ar trebui cu siguranță stabilită această călătorie. Desertul este plin cu sit-uri istorice, activități distractive și lasă într-adevăr o impresie de durată.

 15. 15

  Farmecul medieval al Kathmandu, Nepal

  Inființată in anul 900S BC, capitala (precum și cel mai mare oras din Nepal) este unul dintre locurile care îți iau cu adevărat respirația. Un loc în care culturile indiană și tibetană se amestecă și coexistă și un loc cu peisaje urbane bogate și bine conservate, într-adevăr este o locație unică pentru a o vizita și explora.

 16. 16

  Mers pe jos pe străzile vechi din Atena, Grecia

  Nu lăsa situațiile politice recente să vă sperie. Dacă există un lucru la care grecii moderni sunt buni, este turismul. Indiferent de starea țării lor, ei găsesc întotdeauna o modalitate de a fi ospitalieri cu turiștii. Anterior, un stat oraș, Atena este considerat a fi leagănul democrației moderne. Ea are o multime de sit-uri istorice care pot fi vizitate, în scopul de a asista la puterea culturii grecești antice.

 17. 17

  Găsește-ți spiritualitatea in Ierusalim, Israel

  Chiar dacă nu sunteți o persoană religioasă, Ierusalimul merită să fie vizitat. A fost o răscruce de drumuri culturale și religioase timp de secole. Poate fi văzută o mare parte din moștenirea lăsată în urmă de culturi diferite, în arhitectura sa, edificii religioase, muzee și așa mai departe.

 18. 18

  Experimentează cultura antica Incașă din Machu Picchu, Peru

  O cetate antică situată în Munții Anzi, Machu Picchu este o realizare arhitecturală uimitoare a unei culturi puternice, care a fost distrusă de conchistadorii europeni. Puteți face o plimbare magnifică cu trenul spre Machu Picchu.

 19. 19

  Distractie la Festivalul de la Rio, Brazilia

  Aceasta este una dintre acele festivaluri care cu greu are nevoie de o introducere. Este cunoscut ca unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. În fiecare an, oameni din diferite colțuri ale lumii se adună pentru a se bucura de festivitati. Acesta găzduiește undeva în jur de 2 milioane de oameni pe zi, doar pentru a pune lucrurile în perspectivă.

 20. 20

  Fiți uimit de bogățiile culturale din Barcelona, Spania

  Barcelona are totul? Malul mării? Da. Cultură? Mai bine ai crede! Viață de noapte? Oh, da! Opera lui Antoni Gaudi face chiar și singură ca vizita la Barcelona să merite toti banii.

 21. 21

  Bucură-te de petreceri 24/7 în Ibiza, Spania

  Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge petreceri și fără îndoială unul dintre cele mai frumoase. Orasul Ibiza este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Excursia la Ibiza va rămâne cu siguranță unul dintre evenimentele memorabile din viață.

 22. 22

  Hong Kong, China o cultură unică

  Hong Kong are un mediu cultural foarte unic, cu multe de oferit. Are un peisaj urban frumos, un port magnific, puteți face drumeții și multe altele.

 23. 23

  Afla de ce fluviul Nil este leagănul culturii egiptene

  Imperiul egiptean a durat peste trei milenii. A fost construit în jurul fluviului Nil - cel mai mare izvor de resurse și bogăție. Sunt tone de croaziere care se pot face pentru a obține aproape totul din cultura egipteană antică.

Edit this list

You can edit this list and make your own list and share with your friends on Facebook and Twitter

Edit this list

Tag0uri

Xxx
Login / Inregistrare